STRAŠNE OPTUŽBE

ČUVENI GLUMAC ZAVRŠIO NA STUBU SRAMA: Studentkinjama obećavao uloge, a onda ih je grozno koristio...

3

Kako se navodi u tužbi, tokom audicije i časova mlade studentkinje su terane da učestvuju u simuliranim scenama, koje su bile daleko od standarda uobičajenih u filmskoj industriji.

Džejms Franko
Džejms Frankofoto: Profimedia

Glumac Džejms Franko suočen je s ozbiljnim optužbama za nedolično ponašanje prema ženama. U tužbi koje su podigle dve žene u Los Anđelesu tvrdi se kako je njegova nekadašnja glumačka škola omogućavala Franku i njegovim saradnicima da maltretiraju žene, piše Guardian

 

Glumac je školu koja se zvala Studio 4 osnovao zajedno s kolegom  Kako se navodi, dve žene su platile 300 dolara mesečno za časove i još 750 dolara za dodatni kurs koji uključuje seksi scene. U tužbi se navode kako su studentkinje morale snimiti video-kasetu za audiciju, a sve je nadgledao Franko.

 

Kako se navodi u tužbi, tokom audicije i časova mlade studentkinje su terane da učestvuju u simuliranim seksualnim scenama, koje su bile daleko od standarda uobičajenih u filmskoj industriji. Uz to im je obećavano kako će im se omogućiti uloge u budućim projektima.

 

Džejms Franko
Džejms Frankofoto: Profimedia

 

Jedna od njih tvrdi kako je Frankova škola dovela do uloge u jednom od njegovih budućih filmova. Učestvovala je u scenama kada je Franko namerno sklonio plastičnu branu koja je pokrivala vaginu tokom simuliranja oralnog seksa. 

 

Žene koje su optužile glumca kazale su američkim medijima kako se nadaju da će njihova tužba podstaknuti i druge žene koje su bile s njima u školi da se jave.

 

 

makonda-tracker