publika zabrinuta

"OTAC LUDO VOLI BRITNI SPIRS": Advokati otkrili porodične tajne, Džejmi ih je platio da rade protiv pevačice i slobode!

2

Film "Oslobodite Brtni" naišao je na oprečne komentare, ali njen otac ne želi da je pusti iz svojih kandži.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dokumentarni film o pevačici Britni Spirs "Oslobodite Britni" izazvao je mnogobrojne komentare i debatu na društvenim mrežama.

 

Džejmijev advokat je posle dokumentarca izjavio da gospodin Spirs nije "činio ništa drugo, već je ludački voleo svoju ćerku, kojoj je usled problema koje je imala sačuvao živu glavu".

 

Fanovi Britni Spirs nikad oštrije nisu reagovali nego posle odgledanog dokumentarca o starateljstvu, pod kojim pop diva živi više od decenije.

 

Njen otac Džejmi od trenutka prikazivanja pod još većom je lupom javnosti nego što je bio ranije i na njega sada gledaju kao na zlikovca, kojeg ćerka mora da obaveštava o svakom svom pokretu, dok on ima kontrolu i nad njenim finansijama.

 

Britni Spirs
foto: Instagram

Advokat Vivijan Torin istakla je da je sve predstavljeno kroz film potpuna laž, što zagovara i sam Džejmi, te da je on taj koji je spasao život svojoj ćerki, zbog psihičkih problema.

 

"Razumem da svaka priča mora da ima zlikovca, ali ljudi u ovom slučaju baš greše. Džejmi je svojoj ćerki spasao život i to u pravom trenutku. Svi su joj bili naudili, a on ju je spasao, jer je ludački voli. Sve što ona poseduje, takođe... Time je bilo rukovođeno na veoma loš način. Izvukao joj je živu glavu".

 

 

 

 

 

makonda-tracker