nije uvek bilo lako

"PRE 11. GODINE IMALA SAM PET OPERACIJA": Džesika Alba ŠOKIRALA emotivnom ispovešću

0


Život jedne od najlepših žena planete danas je idiličan, ali nije uvek bilo tako...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Džesika Alba (39) ispričala je u jednom intervjuu da se u detinjstvu borila s hroničnim bolestima zbog kojih je više puta završila na operacionom stolu, kao i da je njena majka Ketrin Džensen bolovala od kancera, pa su ove životne nedaće oblikovale njenu ličnost.


Moja majka je imala rak u vrlo ranom životnom razdoblju, u ranim dvadesetim. Odrasla sam s hroničnim bolestima. Imala sam pet operacija pre 11. godine i hronične alergije, a kao dete sam više puta bila hospitalizovana — otkrila je Alba.

 

Nakon spokojnog perioda, glumica je ponovo počela da strepi zbog zdravlja nakon što je postala majka jer ne želi da njena deca prođu ni delić muka koje je ona imala u detinjstvu. Džesika je ponosna mama devojčica Onor (12) i Hejven (9) i dečaka Hejza (3).

 

1 / 22 Foto: Profimedia


Želim da živim i napredujem, da provedem što više vremena s ovom malom osobom koju donosim na svet — izjavila je Džesika dok je čekala svoje prvo dete. — Dakle, moje zdravlje je važno. Želim da ova mala osoba bude zdrava, a prokleto je teško biti srećan kad nemaš zdravlje.
 

 

makonda-tracker