TRENING I RAD NA SEBI

DŽESIKA ALBA USKORO ULAZI U PETU DECENIJU, A IZGLEDA NIKAD BOLJE: Ove lepotice su krenule njenim stopama! (FOTO)

0

Svim mladim devojkama Alba može poslužiti kao dobar primer 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznate svetske lepotice lepo vreme koriste za vežbanje ali i sunčanje na plaži. Koliko su posvećene zdravom načinu životu redovno pokazuju na svojim društvenim mrežama, a ovoga puta neke od njih pohvalile su se i zavidnim figurama.

 

Glumica Džesika Alba ostala je u formi dok je bila u karantinu sa porodicom. Glumica koja će uskoro napuniti 40 godina pokazala je da vreme uglavnom provodi u teretani a da joj društvo neretko pravi 12-godišnja ćerkica Honor. Alba takođe često pokazuje svoje plesačko umeće na njenom profilu na Tik Toku, gde vežba razne koreografije sa ćerkom, a koliko je dobra u tome dokazuje nekoliko hiljada komentara, gde joj fanovi poručuju da izgleda besprekorno i igra sjajno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

- Postavljanje ovog videa mi služi kao podsećanje da ostanem dosledna vežbanju - stvaranje zdravih navika može biti borba - napisala je Alba i dodala:

- Ali više je zabavno i lako sa članom porodice ili prijateljem.

 

Viktorija Sikrit Anđeo, Sara Sampajo takođe je pokazala zavidnu figuru na svom Instagramu, ali i da uživa da slobodno vreme provodi na plaži. 28-godišnja Sara pozirala je bez šminke uz zalazak sunca u bikiniju i tako pokazala svoje savršene obline.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on

Ona je nedavno otkrila da je dobila malo na težini dok je bila u karantinu, međutim sudeći po novim fotografijama kod Sare se to ni malo ne primećuje.

 

Kaja Gerber, ćerka slavnog supermodela Sindi Kraford, jedna je od najangažovanijih modela trenutno, a svojim izgledom pokazuje i zbog čega. Mlada manekenka ne propušta priliku da bude aktivna i vežba, a poslednje paparaco fotografije pokazale su da Kaja može da se pohvali da je zgodnija i od mame u mladosti.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker