frapantno

"NISTE DUŽNI DA VOLITE SVOJU PORODICU": Legendarni glumac 20 godina ne zna NIŠTA o svojoj ćerki, a detalji ZAPANJUJU

3

O ovome glumac ne razgovara čak ni sa najbližim prijateljima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Entoni Hopkins glumi u novom filmu "Otac" uz koleginicu Oliviju Kolman, a deluje da će ovo ostvarenje biti i te kako zapaženo!

 

Entoni je mnogo puta rekao da svoju porodičnu priču koristi kako bi bolje odglumio ulogu, a u ovom filmu glumi čoveka koji je u svađi sa detetom. Njemu se to i privatno dogodilo.

 

Sa ćerkom Ebigejl, koja danas ima 52 godine, Hopkins ne razgovara preko 20 godina. O tome ne razgovara ni sa najbližim prijateljima.

 

"Svi znaju da se ta tema nikada ne spominje. Proganjali su ga demoni godinama, ali sada je dobro i niko ne želi da otvara njegove stare rane", rekao je jednom prilikom jedan njegov prijatelj.

 

foto: Profimedia

Detalje o odnosu sa ćerkom nikada nije spominjao. Neki njegovi prijatelji govore kako je svađa bila tako gruba da se nisu čuli nikada u poslednjih 20 godina. Glumac ne zna gde Ebigejl živi, ni da li ima dece.

 

"Ne znam šta bih vam rekao. Ljudi se razilaze, porodice se svađaju i život ide dalje. Niste dužni da volite svoju porodicu", rekao je pre par godina u jednom intervjuu.

 

 

makonda-tracker