NE VERUJU JOJ

"BUDITE MALO LJUBAZNIJI!" Džej Lo htela da se pohvali prirodnom lepotom, pa se sukobila s obožavaocima

0

Pevačica i glumica je uplovila i u kozmetičke vode, a sama je sebi najbolji model. Ipak, nije malo onih koji misle sasvim suprotno...

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što se okušala u muzici, filmu, modelingu, modi i još mnogo toga, Dženifer Lopez ispunila je sebi jednu davnašnju želju — osnovala je kozmetičku kompaniju!


Ona je ovih dana okupirana plasmanom i reklamiranjem svojih proizvoda za negu lica, pa je u skladu s tim na Instagramu podelila snimak na kom je vidimo bez šminke i filtera kako nanosi masku za lice sa svojim potpisom.


Ona ju je opisala kao najbolju koju je ikad koristila, ali njeni obožavaoci veruju da Dženifer ima još jednog pomoćnika u održavanju mladolikog izgleda: botoks. Vrlo brzo po objavljivanju ovog snimka, pevačica je dobila komentare da je dvolično da reklamira proizvode za negu lica dok koristi injekcije botoksa. Ona je rešila da ne prećuti i ponovila da ne koristi ništa slično.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


To je samo moje lice! Petstomilioniti put kažem da nisam ubrizgavala ni botoks ni bilo kakve druge injekcije niti sam imala operacije — istakla je Džej Lo i dodala svima koji pišu slične komentare da budu malo ljubaznicji prema drugima kako bi se bolje osećali u svojoj koži.
 

 

makonda-tracker