iskreno o teškim trenucima

"NAPUSTILA SAM NJEGOVU KANCELARIJU ZGROŽENA": Slavna glumica progovorila o PAKLU kroz koji je prošla zbog svog IZGLEDA

2


Slavna lepotica 2000. godine postala je Mis sveta, a šarmantna Indijka priznala je da se u karijeri susretala sa raznim komentarima na račun izgleda

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Tridesetosmogodišnja glumica Prijanka Čopra, supruga deset godina mlađeg pevača Nika Džonasa, napisala je autobiografiju 'Unfinished' u kojoj je otkrila dosad nepoznate detalje o svome životu. Prijanka je tom prilikom ispričala je da su joj na početku karijere savetovali da ode pod nož jer bi joj plastične operacije navodno mogle pomoći da dobije bolje uloge.

 

- Reditelj mi je naredio da ustanem sa stolice i okrenem se oko svoje ose. Nakon što je neko vreme zurio u mene, predložio mi je da povećam grudi, popravim vilicu i dodam malo volumena u stražnjicu. Rekao je da poznaje sjajnog doktora u Los Anđelesu kod kojeg bi mogla otići. Napustila sam njegovu kancelariju zgrožena. Je li bio u pravu? Zar zaista neću biti uspešna ako ne korigujrm sopstveno telo? Dugo sam se pitala jesam li uopšte podobna za glumu, sumnjala sam u sebe jer izgledam drugačije, u sopstvenim očima odjednom sam postala tako malena, beznačajna - napisala je Prijanka.

1 / 6 Foto: Profimedia

Na pregledu su lekari ustanovili da se zapravo radi o jakoj infekciji sinusa te da u nosnoj šupljini ima polip. Nos joj se deformisao, a njeno bolno iskustvo postala je javna stvar zbog koje su počeli da je nazivaju 'plastičnom'.

Zbog promenjenog izgleda gubila je uloge, a kad bi bila dogovorena glavna, dobila bi sporednu. Bilo je potrebno nekoliko estetskih operacija kako bi nos vratila u koliko-toliko prvobitan izgled.

 

 

makonda-tracker