nije imala identitet

"SVE OKO MENE JE TRUNULO, SEBE SAM PRODAVALA": Manekenka otkrila potresne detalje TEŠKE životne borbe — a sve to dok je jela PACOVA

0

Slavna manekenka progovorila je teškom životnom razdoblju i borbi sa majčinim fizičkim i psihičkim zdravljem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kara Delevinj progovorila je o svom teškom detinjstvu i majčinoj zavisnosti od heroina, a sve to dok je jela mrtvog pacova u emisiji Bera Grilsa. Ona mu se pridružila u dvodnevnoj avanturi i iskreno započela konverzaciju sa njim dok su kraj vatre kuvali i jeli pacova.

 

Pričala je o majčinom bipolarnom poremećaju i zavisnosti, sa čime se borila kao dete i tinejdžerka.

 

Dok sam odrastala, nisam imala žensku figuru na koju bih se ugledala. Imala sam starije sestre, ali mama je imala bipolarni poremećaj i bila zavisnica od heroina. Skoro je umrla kad sam imala 4 ili 5 godina, a sa 7 sam već krenula da povređujem sebe. Samo sam htela da osetim nešto. Sa 16 sam imala nervni slom, ali tad sam po prvi put videla svetlo i shvatila koliko je sve loše.

 

Kara je rekla da joj je bilo jako teško da pronađe svoj identitet, posebno nakon mnogo godina brige o majci.

 

Nisam imala pojma ko sam ja, nisam imala identitet. Sve što sam bila jesu mentalna bolest, dete, staratelj, supermodel, sve je bilo smešno. Sve je trunulo, nisam imala ništa, samo sam sebe prodavala. Htela sam negde da pripadam i mislila sam da, ako me ljudi angažuju, to će mi dati osećaj ko sam ja. 

 

Ona je imala poruku za 15-godišnju sebe.

 

Rekla bih sebi da treba više da komuniciram, a ako moram imati samopouzdanje - samopouzdanje u sopstvenu ranjivost je najbolja stvar koju bi iko mogao da zatraži.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker