nije sve kao što izgleda

UHVAĆEN JE KAKO SE MAZI S KOLEGINICOM: Džastin Timberlejk se javno izvinio supruzi jer ga je ona naterala?

0

Slavni pevač i glumac već sedam godina je u braku s glumicom Džesikom Bil, ali to ga nije sprečilo da jedne večeri skine burmu i mazi se s poznatom koleginicom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džastin Timberlejk viđen je jedne večeri kako se drži za ruke i mazi s koleginicom Ališom Vejnrajt, nakon čega su milioni njegovih obožavateljki osuli paljbu po nekadašnjem miljeniku.

 

Po objavljivanju ovih fotografija i negativnim reakcijama fanova, Džesiku Bil su opsedali paparaci i novinari, a ona se samo smeškala i ćutala. Nedelju dana kasnije, Džastin Timberlejk izdao je saopštenje za javnost.

 

1 / 4 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Trudim se budem što dalje od tračeva, ali zbog moje porodice, osećam da je važno da odgovorim na nedavne spekulacije koje su povredile ljude koje volim. Pre nekoliko nedelja napravio sam neoprostivu grešku — ali neka bude jasno — ništa se nije desilo između mene i moje koleginice. Popio sam previše te noći i kajem se zbog svog ponašanja. Trebalo je da znam. Ovo nije primer koji želim da dam svom sinu. Izvinjavam se svojoj neverovatnoj supruzi i porodici jer su prošli kroz tako sramotnu situaciju, a biću fokusiran da budem najbolji muž i otac — istakao je Džastin.

 

foto: Profimedia

Kako sada pišu mediji, pevač i glumac nije objavio ovo saopštenje jer je osećao potrebu, već je njegova supruga Džesika bila posramljena i razočarana, pa je to zahtevala od njega.

 

Džesika je želela da on preuzme odgovornost za sve što je uradio i rekla mu da se javno izvini. Bila je posramljena zbog njegovih postupaka, ali ipak će ostati zajedno — objasnio je izbor blizak paru za Today.

 

 

makonda-tracker