šuška se

MEDIJI NAVODE ČITAV SPISAK RAZLOGA! Razvode se Ešton Kučer i Mila Kunis?

0

Jedan od omiljenih parova u Holivudu navodno stavlja tačku na svoj brak!

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Glumci Ešton Kučer i Mila Kunis poznaju se više od 20 godina, a u braku su 2015. godine. Tokom proteklih godina sreće dobili su dvoje dece — ćerku Vajat Izabel i sina Dimtrija Portvuda i uvek su izgledali kao jedan od skladnijih parova u svetu poznatih. Međutim, američki mediji tvrde da je njihovoj sreći došao kraj...


Kako piše Woman's day, postoji čitav niz razloga za to što Kučer i Kunisova žele da se rastanu, a glavni je to što su tokom karantina shvatili da ne mogu neprestano da budu zajedno. Pored toga, Ešton navodno nije bio veran, baš kao ni u braku s Demi Mur, koju je varao na svakom koraku.

 

Ovaj portal dodaje i da je slavni par ponudio svoj dom u Los Anđelesu za prodaju, i to po ceni od 14 miliona, kao i da je Mila u decembru viđena bez burme na ruci.


Američki mediji mahom ne podržavaju ovu priču, budući da se više puta spekulisalo da se Mila Kunis i Ešton Kučer razvode, a oni su se samo jednom oglasili kako bi rekli da u tim navodima nema ni trunke istine i obično ignorišu glasine.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Pored toga, Gossip Cop javlja da su njih dvoje prošle godine počeli da se bave proizvodnjom vina i da su ga pre nekoliko sedmica zajedno promovisali, zbog čega je malo verovatno da se istovremeno razvode i započinju zajednički posao. Uz to, People je nedavno pisao da par zajedno snima reklamu koja će biti prikazana na predstojećem Superboulu.

 

 

makonda-tracker