da li ste znali?

DANAS NIKO NE MOŽE DA ZAMISLI DA SU BILI PAR: Mila Kunis je pre Eštona bila u vezi 9 GODINA sa OVIM POSRNULIM glumcem

0

Glumica Mila Kunis danas je u braku sa Eštonom Kučerom. Iako su se upoznali još kao klinci na setu popularne serije "Vesele sedamdesete", koja ih je proslavila, Mila i Ešton zaljubili su se tek 2012. godine nakon njegovog razvoda od glumice Demi Mur.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Par danas ima dvoje dece, a intimu krije kao zmija noge.

 

Ipak, pri dolasku u Holivud, lepa Mila zabavljala se s nekadašnjom tinejdžerskom zvezdom Mekolijem Kalkinom, s kojim je provela ukupno 9 godina.

 

 

Mila je zvezdu filmova "Sam u kući" upoznala 2002. godine, a i tada je imala jednaku praksu kao i s Eštonom - nikada nije pričala o detaljima ljubavnog odnosa. "To je teško, ali svoj ću privatni život štititi koliko mogu, pa makar umrla pokušavajući", rekla je tada u jednom intervjuu.

 

U januaru 2011. godine raskid je potvrđen kratkom izjavom "kako je to bilo neizbežno, ali da par ostaje u prijateljskim odnosima".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania) on

 

Ipak, glumica je kasnije progovorila o razlozima prekida s posrnulom zvezdom, koja je i za vreme njihove veze već imala probleme sa zavisnošću, zbog čega više nije bio poželjan u Holivudu, uprkos tome što su mu svi predviđali blistavu filmsku budućnost.

 

Ja sam zeznula. Bila sam grozna u svojim dvadesetim i to ću priznati, iako mi je dugo trebalo. Grozno je to šta sam i kako sam učinila. Rekla sam sebi - sada kada si solo, moraš pronaći sebe i početi biti ljudsko biće", izjavila je Mila, a u detalje što je tačno učinila Mekoliju nije ulazila.

 

foto: Profimedia

Mi smo odrasli zajedno, jer smo se rano upoznali, a to je u početku bila veza na daljinu. Ja sam živela u Los Anđelesu, a on u Njujorku. On je bio moja stena i to je sve što treba da znate", takođe je jednom prilikom izjavila glumica.

Ubrzo je Mila shvatila kako ona i Ešton nisu samo prijatelji, a dugo se šuškalo kako je glumac varao tadašnju suprugu Demi s koleginicom, a on sam je to više puta negirao.

 

Kalkin je pak od 2017. godine u vezi s kolegicom Brendom Song.

 

 

 

 

 

makonda-tracker