oprezan

VRLO SOFISTICIRANI, POMALO ZASTRAŠUJUĆI: Tom Kruz kupio robote da bi održavali distancu između ljudi

2

Nakon što je dvaput, verovali ili ne, vikao na ljude na snimanju novog nastavka Nemoguće misije zbog nepridržavanja mera zaštite tokom pandemije, preduzeo je još ozbiljnije korake

foto: Profimedia, Profimedia
foto: Profimedia, Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz (58) kupio je dva robota čiji je "posao" da sprele eventualno širenje virusa korona na setu u Londonu.


Oni navodno tokom snimanja novog dela franšize Nemoguća misija patroliraju i u svakom trenutku mogu bilo koga da testiraju na virus, a nije poznato koliko je glumac novca odvojio za ovaj luksuz.

 

 

Roboti su vrlo sofisticirani i pomalo zastrašujući. Podsećaju na Terminatora, ali ne toliko nasilnog. S druge strane, Tom je srećan što uopšte snima Nemoguću misiju, cela ekipa se trudi da završe film – kažu izvori za medije sa seta.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Kruz je, inače, vrlo oprezan, pa je ušao u sukob sa svojim saradnicima zbog kršenja propisanih epidemioloških mera najmanje dva puta. Film se trenutno snima u Velikoj Britaniji, a ranije je sniman u Italiji i Norveškoj, dok je uz jednom trenutku nastavak snimanja bio neizvestan zbog brojnih odlaganja i činjenice da je jesenas 12 učesnika bilo zaraženo virusom korona.
 

 

makonda-tracker