evo kako danas izgleda

MALO KO BI PREPOZNAO DEČAKA KOJI JE OČARAO FILMSKI SVET: Predviđali su mu blistavu karijeru, a onda se desio SUNOVRAT

0

Igrao je rame uz rame sa Brusom Vilisom i svetskim zvezdama, ali onda se povukao iz javnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Hejli Džoel Ozment ostvario je svoju najzapaženiju ulogu u filmu "Šesto čulo", što mu je čak i donelo nominaciju za Oskara u kategoriji najboljeg sporednog glumca!

 

Hejli je tada imao 11 godina, a odigrao je ulogu dečaka Kola, koji vidi mrtve ljude, dok je glavnu ulogu odigrao Brus Vilis.

 

Hejli je svoju prvu ulogu ostvario u filmu "Forest Gamp", a glumio je i u "Veštačkoj inteligenciji". Iako su mu predviđali neverovatan uspeh, njegova karijera nije potrajala.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Početkom dvehiljaditih godina mladi glumac se povukao i sklonio od očiju javnosti. Tek 2016. godine ponovo je privukao pažnju, ali povod je bila saobračajna nesreća koja se dogodila. Kako je istraga pokazala, Hejli je bio pod uticajem alkohola, a automobilom se zaleteo u zid od cigle, te zadobio brojne povrede.

 

Priznao je krivicu i bio osuđen na uslovnu kaznu u trajanju od 3 godine, kao i 60 sati odvikavanja od zavisnost od alkohola, odlaske na anonimne sastanke lečenih alkoholičara i novčanu kaznu.

 

On danas ima 32 godine i malo ko bi u njemu prepoznao dečaka koji je svojevremeno očarao Holivud. Dejli Mejl piše da radi na novom projektu, ali detalji nisu poznati.

 

 

makonda-tracker