zvanično je...

MOŽE LI BITI ISTO BEZ NJE? Posle 17 godina vraća se "Seks i grad", ali bez mnogima omiljene glumice

0

Slavne glumice Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis objavile su na svojim Instagram profilima trejler za novu sezonu hit serije "Seks i grad", ali Kim Katral neće glumiti u istoj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon 17 godina na male ekrane vraća se kultna serija "Seks i grad"!

Slavne Keri, Miranda i Šarlot potvrdile da su nam sledi nastavak serije koja i danas važi za jednu od najvoljenijih i najpopularnijih, ali za mnoge je usledio hladan tuš kada se pročulo da se među njima neće naći i Samanta.

 

Jedina glumica koja nije pristala na novu sezonu jeste Kim Katral, koja je do sada glumila u svih 6 sezona i dva filma. Još pre 2 godine Kim je bila izričita i izjavila da ne planira da se vraća ulozi Samante.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

"To nije za mene", zaključila je Katral.

 

Nije tajna da se Kim ne slaže sa ostalim koleginicama, a posebno sa Sarom Džesikom Parker, o čemu je već nekoliko puta javno govorila. Posebnu pažnju privukla je njena reakcija na Sarinu izjavu saučešća kada je preminuo brat Kim Katral, kao i javno prepucavanje sa koleginicom:

 

"Ne treba mi tvoja podrška, Sara Džesika Parker. Ti mi nisi porodica. Ti mi nisi prijatelj. Poslednji put ti govorim da prestaneš da koristiš našu tragediju da bi se prikazala kao dobra devojka", deo je poruke Kim Katral.

 

Još uvek nije poznato kada će nastavak kultne serije početi sa emitovanjem, ali mnogi se slažu u tome da definitivno bez Samante ništa neće biti isto...

 

 

makonda-tracker