nije joj lako

"ČUJEM ĆERKU KAKO PLAČE, ALI SE NE OBAZIREM": Kim Kardašijan sebe smatra UŽASNOM MAJKOM, a ovo joj je NAJTEŽE palo

0

Kim Kardašijan, rijaliti zvezda, u nedavnom intervjuu otvoreno je govorila o odgajanju dece i braku sa Kanjeom Vestom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ona je otkrila kako je izgleda život u karantinu sa četvoro mališana, ali i zašto se ponekad oseća kao loša majka.

 

Poslednjih nekoliko meseci za Kim Kardašijan bili su, kako je otkrila, naprosto neizdrživi. Život joj se iz temelja promenio, pa je u skladu karantinom i epidemiološkom situacijom, svoje obveze, poslovne planove i putovanja odložila.

 

Bila je to prilika da se dodatno zbliži sa svojom porodicom, suprugom Kanje Vestom i četvoro mališana, kojima u svom užurbanom ritmu inače ne stiže da posveti mnogo pažnje.

1 / 6 Foto: Profimedia

Međutim, već nakon nekoliko nedelja provedenih u kući, Kim je shvatila da je realnost mnogo drugačija nego što ju je zamišljala. Biti majka četvoro dece, nije baš lagan zadatak.

 

- Pošto je Kanje sada u izolaciji, uglavnom u našoj spavaćoj sobi, sve obveze spale su na mene. Bila sam stalno okružena decom. To me na početku radovalo, a na kraju i iscrpilo. Doslovno čujem ćerku kako plače u drugoj prostoriji i uopšte se ne obazirem. Osećam se kao užasna majka.

 

- Znam da mnogi prolaze kroz iste izazove, i tek ih sada shvatam. Sada sam definitivno sigurna da treba da usporim i budem manje kritična prema sebi. Udovoljiti nekad i samoj sebi. Jednu stvar sam shvatila, ako sam ikada i pomišljala o petom detetu, sada sam sigurna da to ne želim - zaključila je Kim.

 

 

makonda-tracker