oduševićete se

ŠTA POKLONITI ŽENI KOJA IMA SVE? BAŠ OVO! Kim Kardašijan se pohvalila URNEBESNIM i predivnim rođendanskim poklonom

0

Najpoznatija rijaliti zvezda na planeti danas slavi 40. rođendan, a s fanovima je podelila kako izgleda nesumnjivo jedan od kreativnijih poklona koje je u životu dobila

foto: Kim Kardašijan Instagram
foto: Kim Kardašijan Instagram

Marketinški stručnjak Sajmon Hak, blizak prijatelj Kim Kardašijan i njene porodice, obradovao je starletu rođendanskim poklonom u koji je očito uloženno mnogo truda, mašte i odličnog humora. On je, naime, svojoj slavnoj drugarici za 40. rođendan poklonio personalizovani "Monopol"!

 


Popularna igra prilagođena Kiminom ukusu, životu, podacima iz biografije, navikama itd, pa je tako tabla za igru nude boji, prepoznatljivoj nijansi slavljeničinog brenda SKIMS, a neka od polja su adrese važnih mesta za Kim: prvog stana u kojem je Kim živela samostalno, bolnice u kojoj je rođena, prve kuće u kojoj je sniman šou "U korak s Kardašijanovima", kuće njenog pokojnog oca, njene najbolje drugarice Alison... Jedan od najsimpatičnijih detalja je "mamadžerska taksa", koja se odnosi na to koliko novca Kim daje svojoj menadžerki i majci Kris Džener, a tu je "taksa za glamur".


Bože, Sajmon mi je spremio najkul poklon ikad! To je "Kimopol"! — kaže Kim kroz smeh u snimku koji je podelila na Instagramu.


Ona nije krila oduševljenje, pa je ponosno pokazala svaki detalj ove simpatične igre napravljene samo za nju.


Ozbiljno, umirem — našalila se Kardašijanova.
 

Tu je, naravno, novac s njenim likom, a umesto figurica za igru napravljeni su minijaturni fotoaparat, telefon na rasklapanje u duhou početka dvehiljaditih, cipele...

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

To se zove prijatelj!

 

 

makonda-tracker