fenomenalno

Plejboj zečica i treća žena Hjua Hefnera bila je od njega MLAĐA 60 GODINA: Ovako izgleda vila koju je dobila od pokojnog muža! (FOTO)

2

Ovo je raj na zemlji!

kristal hefner
kristal hefnerfoto: Profimedia

Kristal Hefner je američki model i Plejboj zečica. Sa 23 godine počela je da se zabavlja sa milionerom Hjuom Hefnerom, koji je od nje bio stariji 60 godina. Godinu dana kasnije verili su se, ali je Kristal otkazala večnanje samo 5 dana pre velikog slavlja.


Godine 2012. ipak su se venčali, budući da je ona bila na naslovnoj strani novog Plejboj magazina koji je bio jedno od najprodavanijih izdanja.

 

Ona je pre dve godine na društvenim mrežama objavila da boluje od lajmske bolesti, koja je nastala kao posledica loših silikona koje je ugradila ugrudi. Nedugo zatim uklonila ih je, a u braku sa Hefnerom ostala je do njegove smrti.

 

Suprug joj je za života kupio vilu u Kaliforniji za 5 miliona dolara. Ona je, međutim, nekoliko meseci posle njegove smrti stavila kuću na aukciju, ali ona nije prodata.

 

vila na brdu
vila na brdufoto: Profimedia

Ova vila ima tri sprata, 4 spavaće sobe, 4 kupatila i dva toaleta. Ovako izgleda terasa na kojoj je pravi raj na zemlji.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Što se tiče kuhinje, ostavlja bez daha. Moderna sa velikim trepezarijskim stolom, spremna je za veliku porodicu.

 

kuhinja
kuhinjafoto: Profimedia

Kad ja u pitanju dnevna soba, to je jedan ogroman i prostran prostor. Preovladava drvo i beli tonovi. Svuda ima biljaka, ali i prozora sa kojih se pruža savršen pogled.

 

dnevna soba
dnevna sobafoto: Profimedia

Iz ovog ugla izgleda još veće.

 

dnevna soba
dnevna sobafoto: Profimedia

Budući da ima 4 spavaće sobe, ne biste mogli izabrati koja vam se najviše sviđa jer su sve neverovatne.

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker