nije dočekala stotu

O NJENIM PLASTIČNIM OPERACIJAMA SE GODINAMA PRIČALO: Preminula majka slavnog glumca, jedna od NAJNEOBIČNIJIH dama ikada

2

Umrla je u snu, baš kako je i želela. Imala je 99 godina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Majka holivudskog glumca Silvestera Stalonea, Džeki Stalone, preminula je u 99. godini. Njen sin Frenk potvrdio je da je Džeki preminula u snu, baš kao što je priželjkivala.

 

Džeki je iza sebe ostavila sinove Silvestera i Frenka, ali i supruga Stivena Markusa. Njena ćerka, glumica Toni D'Alto, preminula je sa 48 godina, nakon što je obolela od raka dojke.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Džeki je bila prepoznatljivo lice u Holivudu; osamdesetih godina prošlog veka bila je jedan od tvoraca čuvenog šoua G.L.O.W, The Gorgeous Girls of Wrestling, ali najveća njena strast bila je astrologija.  Ona je čak napisala knjigu o astrologiji, a i zaslužna je za to što je ova grana čak postala i akreditovani smer na nekim fakuletetima.

 

Htela je da izgleda što mlađe, pa se zato podvrgavala brojnim plastičnim operacijama, estetskim korekcijama na licu i telu, da bi, naposletku, mnoge šokirala izobličenošću kao posledicom. Ona je govorila da je svesna kako izgleda zbog brojnih zahvata, pa je za sebe jednom rekla da izgleda kao "veverica sa ustima punim lešnika", a potom i optužila svog plastičnog hirurga za svoj izgled.

 

 

makonda-tracker