ostavilo je sve traga

IMA SKORO 100 GODINA I BEZBROJ PLASTIČNIH OPERACIJA: Majka čuvenog glumca pati zbog deformisanog lica, pa načinila NEVEROVATNO POREĐENJE!

2

Samo jedan pogled na njeno deformisano lice otkriva koliko su sve intervencije ostavile traga.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džeki Stalone, majka slavnog glumca Silvestera, ima 98 godina i podvrgavala se brojnim plastičnim operacijama, a u jednom trenutku je definitivno preterala.

 

Samo jedan pogled na njeno deformisano lice otkriva koliko su sve intervencije ostavile traga. Iako su i godine učinile svoje, Džeki Stalone nikada nije htela da sakrije svoju zavisnost od plastične hirurgije.

 

Iako ima skoro 100 godina, ona se trudi oko svog izgleda, voli da se pojavi na crvenom tepihu u visokim potpeticama i prilično kratkim suknjama. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nekada je važila za prirodnu lepoticu, ali brojne korekcije su učinile svoje. Danas ona i sama priznaje da je svesna kako izgleda zbog silnih zahvata.

 

"Osećam se kao veverica s ustima punim lešnicima. I dalje koristim sva moguća sredstva kako bih izgledala što bolje, ali čini mi se da postižem suprotni efekat. Previše sam puta bila na ubrizgavanju filera i sad izgledam kao veverica s ustima punim lešnicima", izjavila je pre nekoliko godina, pa optužila tadašnjeg plastičnog hirurga za svoj izgled! 

 

 

makonda-tracker