i dalje vuče posledice

"MOLILA SAM GA DA SIĐE SA MENE": Glumica otkrila detalje najgore traume koju joj je priredio ― "najbolji" prijatelj

3

Progovorila je o svemu onome o čemu je godinama ćutala

foto: Profimedia
foto: Profimedia

25-godišnja glumica Kjara Karteris otvoreno je progovorila o tome kako je silovana. Kako tvrdi, to je učinio njen najbolji prijatelj.

 

Naime, ona je na svom blogu ispričala sve ono o čemu je godinama ćutala. Kada je svojevremeno odlučila da se poveri tadašnjoj najboljoj prijateljici, doživela je još jednu izdaju; nastavila je da se druži sa silovateljem, a Kjaru je izbrisala iz života.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Slučaj je prijavila tek 2019, kada se sretala češće sa svojim silovateljem i privatno i poslovno, ali on nikada nije bio sudski gonjen. Sve se odigralo, naime, na jednoj rođendanskoj žurki...

 

Nisam se zaštitila od silovatelja koji je imao lice mog najboljeg prijatelja. Samo sam zatvorila oči i onesvestila se. Jedno je boriti se sa traumom jer me napao neko kome sam verovala, a drugo je bilo to što sam se jednoj osobi poverila, pa je okrenula glavu tada. Slomilo me je to ― kaže Kjara.

 

Ona kaže da godinama nije mogla ni da izgovori reč silovanje, te da joj je bilo muka da bude u prisustvu tog "prijatelja".

 

― Iako nisam htela da izgovorim tu reč, sve vreme sam znala šta mi se desilo. Rekla sam mu "ne" milion puta, molila ga da siđe s mene i nisam uspela ― kazala je glumica.

 

 

makonda-tracker