silovana, mučena...

IMALA JE SAMO 14 GODINA KAD JE PROŽIVELA HOROR: Mlada zvezda izvršila samoubistvo nakon strašnih i teških trauma

0

Kako kažu, ova devojka više nije mogla da se nosi sa demonima svoje prošlosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

23-godišnja Dejzi Kolman izvršila je samoubistvo, pišu strani mediji. Naime, ona je bio deo Netfliksovog dokumentarca Odri i Dejzi, gde je hrabro progovorila o traumi koju je preživela kada je imala svega 14 godina.

 

Ispričala je kako ju je silovala grupa srednjoškolaca, nakon čega niko od njih nije bio osuđen za to delo.

 

Nikad se nije oporavila od toga što su joj ti momci uradili,, nije fer. Moje devojčice više nema – rekla je njena majka za TMZ, a Dejzino telo je nađeno nakon što je njena majka zamolila policiju da proveri da li je dobro.

 

Volela bih da sam mogla da preuzmem na sebe njenu bol – dodala je ona.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Dejzi je u dokumentarcu ispričala kako ju je grupa srednjoškolaca napila, pa silovala, a kroz istu stvar je prošla i njena prijateljica Odri Pot, koja je sebi oduzela život nekoliko dana nakon što su je silovali, 2012. godine.

 

Jutro nakon silovanja, kako kaže Dejzina majka, našla ju je kako sedi na kućnom pragu sa mokrom kosom, u kratkoj majici, iako je bio januar. Dejzi je iznela ime momka koga je optužila, a u pitanju je bio Metju Barnet, protiv koga je podignuta optužnica, ali slučaj je odbačen. On je jedino potvrdio da su imali polni odnos, ali uz navodni Dejzin pristanak. 

 

Imala je mnogo demona s kojima se suočavala, mnogi znaju da put zaceljivanja nije lak i ravan put, borila se duže nego što ćemo ikada znati – rekli su o Dejzi.

 


 

makonda-tracker