(PAPARACO FOTO)

ODAVNO SE ŠUŠKA DA SE VOLE: Isplivale fotke Dženifer Garner i Bredlija Kupera koje kažu ― ipak nisu samo prijatelji

1

Lepa glumica je raskinula sa partnerom i sada je viđaju sa glavnim holivudskim zavodnikom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se Dženifer Garner razvela od Bena Afleka, posvetila se isključivo deci. Međutim, nakon nekog vremena uplovila je u vezu sa biznismenom Džonom Milerom, koja je trajala skoro dve godine i, kako pišu strani mediji, došao joj je kraj, a ovaj par je raskinuo.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Iako još uvek nisu poznati svi detalji raskida, ono što je odmah zapalo svima za oko jeste da je nekoliko dana nakon što je obelodanjena vest o tome, Dženifer viđena sa Bredlijem Kuperom u Malibuu na plaži!
 

Podsetimo, nakon što su raskinuli Bredli Kuper i Irina Šajk, najpre se pisalo da je krivac Lejdi Gaga, ali onda se pročula informacija da je, ipak, Dženifer Garner ta kojoj je zavodnik poklonio svoje srce, a oni su i uslikani zajedno u tom periodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost) on

 

Ipak, njih dvoje su tada prokomentarisali da su samo prijatelji, te je čitava priča brzo zaboravljena, ali sada su se strasti ponovo uzburkale.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DailyCelebriety (@highsocietynews) on

 

Podsetimo, Kuper i Garner su glumili zaljubljeni par u seriji Alijas, a fotografije njihovog najnovijeg susreta na plaži, gde im je čak društvo pravila malena Kuperova naslednica Lea, odmah su obišle svet.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Dženifer se brižno igrala sa Leom, dok se Bredli sunčao. Inače, Dženiferin bivši muž Ben Aflek već neko vreme je u srećnoj vezi sa glumicom Anom de Armas.

 

 

 

 

makonda-tracker