prezirao je sam sebe

U ŽIVOTU SE NAJVIŠE KAJE ZBOG TOGA ŠTO JU JE IZGUBIO: Ben Aflek iznenađujuće otvoreno o rastanku sa Dženifer Garner

1

Čuveni glumac i njegova koleginica i supruga saopštili su da se razvode još 2015. godine, papire su potpisali tek 2018, a Aflek je o Dženifer uvek pričao isključivo s obožavanjem

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ben Aflek (47), koji obično svoju privatnost čuva daleko od očiju od javnosti, dao je iznenađujući intervju za The New York Times!

 

Glumac nikad nije krio svoje poroke, posebno zavisnost od alkohola, a kako je objasnio uvek je alkoholna pića konzumirao „normalno“.

 

Počeo sam da pijem sve više i više kako se moj brak raspadao. To je bilo 2015, 2016. To što sam pio je, naravno, izazvalo još problema u braku — iskren je slavni glumac.

 

Aflek, koji je sa Dženifer Garner dobio troje dece: Vajolet (14), Serafinu (11) i Sema (7), nastavio je da živi u gostinjskoj kući pored vile koju je delio sa suprugom, i nakon što su saopštili da se razvode. Dugo se spekulisalo o njihovom odnosu, pisalo se da su se u više navrata pomirili, a paparaci su ih više puta videli kako se veselo igraju s decom, ali i kako se svađaju dok glumica briše suze.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Sve je bilo gotovo u oktobru 2018.

 

U životu se najviše kajem zbog razvoda. Stid je zaista toksičan. Ne postoji pozitivan nusproizvod stida. Samo se krčkate u otrovnom, užasnom osećaju da ne vredite ništa i da prezirete sebe — kaže glumac.

 

Nakon razvoda, Ben Aflek viđao se uglavnom s mlađim ženama, a jednom prilikom je snimljen kako se tetura ulicom pod dejstvom alkohola. Iako su se rastali i on je nastavio dalje, glumac je o Dženifer Garner uvek pričao s obožavanjem, a prošle godine je priznao da je „majka njegove dece najvažnija, centralna figura u njegovom životu“.

 

 

makonda-tracker