NIJE MU BILO LAKO

VELIKI ZAVODNIK JE KRIO PATNJU: Borio se sa RAKOM, pred smrt NIJE LIČIO na sebe, a ćutao o JEZIVOM davnom zlostavljanju

3

On je preminuo od posledica raka pankreasa, a supruga je iznela potresne detalje iz njegovog detinjstva...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lisa Svejzi, supruga glumca Patrika Svejzija, učestvovala je u stavranju dokumentarca o životu njenog preminulog supruga, pod imenom Ja sam Patrik Svejzi.

 

On je preminuo od posledica raka pankreasa, a supruga je iznela potresne detalje iz njegovog detinjstva, što se odnosi na odnos sa majkom.

Pamtićemo ga po čuvenoj ulozi u Prljavom plesu, gde je pokazao i talenat za plesanje, ali i po ulozi u filmu Duh.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Iako mu je majka na prvi pogled bila najveća podrška, nije sve što se u javnosti predstavljalo zapravo istinito. Majka mu je bila ujedno i koreografkinja, ona ga je stalno gural anapred, ali njen perfekcionizam se u nekim trenucima pretvarao u fizičko zlostavljanje.

 

To je komentarisala i Lisa:

 

Patrikova majka bila je zaista primer onoga što se događa u porodicama u kojima je prisutno zlostavljanje. Znala je biti vrlo nasilna, ali to nije bilo ništa u poređenju s onim što je ona kao dete pretrpela u odrastanju sa svojom majkom i njegovom bakom – otkrila je i dodala kako se Patrik odselio od kuće kad je napunio 18 godina.

 

Znate šta, ako vas neko tako snažno odgurne, kao što je to učinila njegova mama, to često natera ljude da potonu. Ipak, na njega je to uticalo sasvim drugačije, jer ga je nateralo na još jaču borbu – ispričala je Lisa.

 

foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker