zanimljiv izbor

ŠTIKLE JE NOSILA VEĆ S TRI GODINE: Suri Kruz je danas tinejdžerka, a njena odevna kombinacija PONOVO je u centru pažnje

0

Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms je još kao mala devojčica važila za pravu modnu ikonu, a to se nije promenilo ni u njenim tinejdžerskim godinama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Suri Kruz (14) jedno je od dece poznatih koje je odraslo krijući se od paparaca. Gotovo na svakom koraku u njujorškim ulicama foto-reporteri je prate u stopu, a nekada su je fotografisali pri povratku iz škole, dok je danas prate dok šeta s prijateljicama.

 


Suri je porasla, promenilo se mnogo toga, pa i njen odevni stil, a štikle, kojima je šokirala svet kad je imala samo tri godine, zamenila je udobnim patikama.


Ćerka Kejti Holms i Toma Kruza, s kojim navodno već godinama nema nikakav kontakt, viđena je u Vest Vilidžu tokom šetnje s drugaricama, a navodno su paparaci primetili i da je ona platila račun na koji su izašle. Ono što je privuklo još više pažnje, međutim, jeste neobična odevna kombinacija za koju se ćerka nekadašnjeg najpopularnijeg para na svetu odlučila: lepršava haljina svetloroze boje koja podseća na spavaćicu i bele patike, kojima je dodala pink zaštitnu masku i tašnicu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Čini se da je Suri odustala od visokih potpetica, ali i dalje pažljivo planira svoje odevne varijante!

 

 

makonda-tracker