neodoljiv detalj

OČARAVAJUĆE SU ČAK I OVAKVE: Isflekane patike od kojih čuvena glumica nema srca da se odvoji ULEPŠAĆE VAM DAN

0

Slavna glumica nedavno je doživela nezgodu zbog koje su njene omiljene patike uništene, ali je to ne sprečava da ih nosi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejti Holms poznata je kao velika zaljubljenica u patike, pa je uglavnom u svakdonevnim odevnim varijantama viđamo kako nosi baš ovakvu obuću.

 

U poslednje vreme, međutim, mnogi su primetili da čuvena glumica uglavnom nosi isti model — jednostavne patike bele boje koje su nastale u saradnji modnih kuća Madewell i Veja. Kejti ih je nosila s farmericama, duksericama, kaputima, elegantnim torbama…

 

Koliko su joj drage, glumica je pokazala i kada je nastavila da se pojavljuje u njima čak i nakon što su se isflekale! Kako američki mediji javljaju, pretpostavlja se da su raznobojne šare koje se proteklih dana nalaze na njima nastale dok su njena ćerka Suri i glumica slikale. Holmsova je jednom prilikom podelila fotografiju na kojoj se vidi kako njena mezimica, rođena tokom glumičinog braka s Tomom Kruzom, slika vodenim bojicama, pa se spekuliše da su patike uništene tokom nezgode prilikom slikanja, što ih čini neodoljivima.

 

Ni to, međutim, nije dovoljno da se Kejti Holms odvoji od svojih omiljenih patika — ali možda su joj one još drage baš zbog Surinih bojica!

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Sajt Footwear News piše da je ovaj model koštao glumicu oko 150 dolara, kao i da su patike, u kakvima su viđane još i Emili Ratajkovski i Megan Markl, rasprodate.

 

 

makonda-tracker