životna priča

DVA BRAKA I MNOGO SLOMLJENIH SRCA: Slavni Antonio Banderas je bio pravi zavodnik na čiji šarm je pala i čuvena Madona!

0

Upravo pod rediteljskom palicom  Almodovara, Banderas je uspeo ono o čemu je dugo sanjao

foto: Profimedia

Na njegov šarm pala je i Madona

 

Madona, kako je sama priznala, nije ostala imuna na šarm španskog glumca. On se našao u njenom dokumentarnom filmu "Blonde Ambition" iz 1991.

godine.

 

Reč je o snimku sa jednog koncerta u kojem Madona objašnjava publici ko je, tada još uvek malo poznati glumac, Antoniji Banderas. "Antonio Banderas je španski glumac u kojeg sam zaljubljena već više od dve godine. Pogledala sam svaki film koji je snimio i moram vam priznati da je jedan od nekoliko glumaca koje sam žarko želela da upoznam."

 

U to doba Banderas je bio u braku sa španskom glumicom Anom Lezom. Taj brak je potrajao od 1987. do 1996., a svega nekoliko meseci nakon razvoda oženio je Melani Grifit.

 

Ovom braku je presudila afera sa Melani koju je Anonio upoznao na snimanju filma "Dvostruki zavodnik". Iako je tvrdio da je Ana njegova velika ljubav, vrlo brzo je uz Melani preboleo.

 

Drugi brak je potrajao 19 godina, a par je dobio ćerku Stelu Del Karmen Banderas.

 

Brak Antonija i Melani je delovao idilično, pa je javnost ostala šokirana kada su 2014. godine objavili da se razvode, ali da ostaju u prijateljskim odnosima. Za razliku od mnogih slavnih osoba, koje prijateljstvo spominju u javnosti, oni su to zaista i ostvarili. Njih dvoje su izuzetno bliski i nakon razvoda.

 

foto: Profimedia

Nakon razvoda pojavile su se glasine da Banderas nije bio veran suprug, te da je Melani varao na svakom koraku. Na spisku žena sa kojima je bio dok je njihov brak trajao nalazi se Anđelina Džoli, Dženifer Lopez i Ketrin Žita Džouns.

 

Danas Banderas uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom Nikom Kimpel. Njih dvoje su se upoznali na Kanskom festivalu, 2014. godine, a vezu su započeli 2015., godinu dana nakon Banderasovog razvoda.

 

 

Zdravstveni problemi i emotivni lomovi

 

Ono što ga je najviše uzdrmalo u životu bila je smrt oca početkom 2008. godine. Pre nego što je preminuo Antonio ga je preselio u svoj luksuzan dom u Marbelji kako bi mu ulepšao kraj života, ali i kako bi mu bio od pomoći. Zbog oca je odložio sve poslove, a sve kako bi bio uz njega i vratio mu svu ljubav koju mu je pružao od rođenja. Koliko je bio vezan uz svoje roditelje, Antonio Banderas nikada nije krio, a svojevremeni je izjavio:

 

"Vi ste zaslužni za sve u mom životu. Bili ste mi velika podrška i davali u životu zaštitu kad god mi je bila potrebna".

 

 

 

 

 

makonda-tracker