misle o svemu

GRADE PODZEMNI TUNEL KAKO BI SE ZAŠTITILI? Viktorija i Dejvid na meti lopova!

0

Bodljikava žica im nije bila dovoljna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam preduzeli su sve mere kako bi svoje luksuzno imanje u Kotsvoldu u Engleskoj zaštitili od lopova. Oni su najpre postavili bodljikavu žicu, a sada, objavili su britanski portali koju su se dokopali nacrta, planiraju da izgrade i podzemni tunel.

 

Kada su oko imanja razvili žicu, slavni supružnici su se našli na udaru pojedinih komšija koji su smatrali da su time narušili izgled celog naselja. Ipak, bilo je i onih koji su razumeli taj njihov potez jer su time pokazali da im je sigurnost porodice najbitnija.

 

Tunelom koji planiraju da iskopaju moći će da izlaze iz vile, koja ima devet soba, direktno u garažu. Na taj način svi će bezbedno moći da napuste kuću u slučaju da budu u bilo kakvoj opasnosti.

 

foto: Profimedia

Oni su navodno od mesne zajednice zatražili i sigurnosnu kućicu za obezbeđenje jer žele da njihovo imanje, koje vredi osam miliona dolara bude pod nadzorom i maksimalno zaštićeno. Osim toga, u novom nacrtu navodno se vidi i kako će ispod postojeće garaže, do koje će voditi tunel, izgraditi i podrum, u kojem će dr`ati vino. Dejvid je nedavno proslavio 45. rođendan, a Viktorija je rekla prijateljima kako ne može da veruje da je već prošlo sedam godina otkako je njen suprug odigrao poslednju utakmicu.

 

 

 

makonda-tracker