naježićete se

"TATA JE NAPRAVIO LEP KREVET ZA MAMU NA DNU JEZERA": Poslednje reči lepe glumice kriju JEZIVU TAJNU?

0

Njen sin je spasiocima rekao da je "mama otišla da pliva i nije se vratila", a mediji prenose da njeno telo možda nikada i neće biti nađeno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Naja Rivera (33) pre nekoliko dana je nestala dok je sa četvorodišnjim sinom boravila na jezeru. Njih dvoje su iznajmili čamac na jezeru Piru u nacionalnom parku u blizini Los Anđelesa, a glumica od tada nije viđena. Dečak je pronađen sam.

 

Njen sin je spasiocima rekao da je "mama otišla da pliva i nije se vratila".

Američki mediji su javili da nije isključeno da porodica neće moći da dobije njene ostatke jer spasilačke službe napominju da možda neće moći da pronađu njeno telo. Naime, u jezeru Piru tela utopljenih uglavnom isplivaju na površinu posle sedam do deset dana, mada se događa i da se nikad više ne pojave.

 

Ipak, javljaju se razne teorije zavere! Jedna od najglasnijih jeste ona da je, navodno, glumičin bivši muž i otac malog Džozija, Rajan Dorsi, kriv za ovu tragediju.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Glavno uporište ovih nagađanja leži u opisu poslednje fotografije koju je Naja objavila sa sinom, a napisala je "Just the two of us" (Samo nas dvoje).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

Reper Eminem ima pesmu istoimenog naziva, a tekst pesme zvuči jezivo u svetlu ove situacije

 

"Grab a couple of toys and let Dada strap you in the car seat. Oh, where's Mama? She's taking a little nap in the trunk. (Uzmi nekoliko igračaka i dozvoli tati da te stavi u sedište. Gde je mama? Ona drema u gepeku.)"

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim, poslednji stihovi naveli su ljude da pomisle da je Rajan, navodno, kriv za sve:

 

"Mama je previše pospana da te čuje kako vrištiš u njeno uvo. Zato ne možeš da je razbudiš, ali ne brini, tata je napravio lep krevet za mamu na dnu jezera."

 

foto: Profimedia

Naja je bila najpoznatija po ulozi u seriji Glee, a igrala je i u Čuvarima plaže i Princu s Bel Era.

 

 

makonda-tracker