strašno

SVAKI DAN SVE GORE VESTI O ZVEZDI POZNATE SERIJE: Telo glumice koja se utopila pred sinom NIKADA neće biti pronađeno?!

0

Glumica Naja Rivera udavila se u jezeru tokom odmora sa sinom, a nadležni sada javljaju da možda neće moći da pronađu njene ostatke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivud ovih dana tuguje zbog nestanka i, najverovatnije, smrti Naje Rivere, koja se proslavila ulogom u seriji Glee.


Lepa glumica je iznajmila čamac sa sinom Džozijem i u zaplovila jezerom Piru, a mediji sada javljaju da je, po svemu sudeći, ispala iz njega pod nerazjašnjenim okolnostima. Spasioci su u čamcu pronašli samo uspavanog dečaka, koji je rekao da je njegova mama otišla da pliva i nije se vratila.

 


Kako sada prenose američki mediji, nije isključeno da porodica neće moći da dobije njene ostatke jer spasilačke službe napominju da možda neće moći da pronađu njeno telo.


Jezero Piru je veštačko jezero napravljeno u nacionalnom parku Los Padres, a njegova površina iznosi čak 500 hektara, a u svojoj najnižoj tački dubok jeo je 40 metara. Na dnu jezera ima mnogo gustih podvodnih biljaka, a tela utopljenih uglavnom isplivaju na površinu posle sedam do deset dana, mada se događa i da se nikad više ne pojave.

 

Pre smrti Rivera je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ljubi sina i potpisala je "Samo nas dvoje".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on

 

 

makonda-tracker