svašta!

BELKINJA JE, EVROPLJANKA I SLEDBENIK JE SATANE?! Poznati političar izneo šokantne tvrdnje o Bijonse

1

Jedna od najvećih zvezda svetske pop industrije oduvek privlači mnogo pažnje, pa o njoj kruže brojne glasine, a neke su otkačenije od drugih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je od svojih tinejdžerskih godina vredno radila i veliki je humanitarac i boracv za prava žena i Afroamerikanaca, ništa je od toga nije zaštititilo od glasina. Ipak, ovo je jedna od najluđih tvrdnji o Bijonse koju smo čuli!


Američki političar K.V. Miler, koji je kandidat za guvernera Floride, objavio je niz "tvitova" kojima je, iz nekog razloga, želeo da "raskrinka" Bijonse, pa je poručio između ostalog:


Bijonse nije čak ni Afroamerikanka. Pravi se zbog pažnje. Njeno pravo ime je En Meri Lastrasi. Italijanka je. Ovo je sve deo Soroseve agende "duboke države" za pokret "Crni životi su važni".

 

1 / 10 Foto: Profimedia


On je dodao i da pevačica obožava Satanu, kao i da je to otkrila u svojoj pesmi Formation. Navodno, njeni stihovi o Alabami i Luizijani govore o satanističkim crkvama koje s enalaze u ovim saveznim državama, a kad kaže da u tašni nosi ljuti sok, to znači da u tašni ima satanistički simbol.

 


 

 

 

makonda-tracker