ne može svima da ugodi

OBUKLA ŠORTS I POSVAĐALA SVE: Poznata glumica privukla mnogo pažnje ovim modnim izdanjem, a evo i zašto

0

Čuvena plavokosa glumica od početka karijere igra lepotice i zavodnice i bilo j očekivano da će takva ostati i u pedesetoj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna Heder Grejam, koju smo gledali u brojnim holivudskim hitovima među kojima su filmovi „Mamurluk“ i „Ubij me nežno“, oduvek je važila za vrsnu lepoticu i bila poznata po izrazito vitkom stasu.

 

Tako je ostalo i danas, kada ima 50 godina, a njene najnovije fotografije privukle su mnogo pažnje. Glumica je uslikana na putu ka plaži u Malibuu, gde je nosila mini-kombinezon, što je izazvalo raspravu na društvenim mrežama.

 

Dok se zvezdama poput Dženifer Lopez oprašta što u pedesetoj nose veoma provokativne odevne komade, Heder je to zamerio deo američke javnosti koji smatra da ovakav izgled u javnosti ne priliči ženi njenih godina. S druge strane, ima i onih koji su oduševljeni time kako Grejamova izgleda i što je ostala „prirodna“, odnosno ne posećuje estetskog hirurga. Javili su se, međutim, i treći — oni koji podsećaju da je glumica navodno u karantinu,a provodi vreme na plaži.

 

Evo kako je ona izgledala.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker