nije očekivao ovakvu reakciju

SLUČAJNO MU JE ISPALO 100 EVRA, A ONDA JE OSETIO TAPŠANJE PO RAMENU: Neobična priča Slobe Radanovića posvađala tviteraše

1

Poznati pevač podelio je priču o neočekivanom događaju, a ona je izazvala oprečne komentare

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevač Sloba Radanović veoma je aktivan na društvenoj mreži Tviter, gde je juče objavio interesantnu priču o nesvakidašnjem događaju.


Malopre dajem klincu koji prosi ispred prodavnice 100 dinara jer mi je toliko kusura ostalo i odlazim. Ne primećujem da mi je ispalo 100 evra. Dolazim do kola i neko me tapše po ramenu. Okrećem se i vidim njega kako mi pruža 100 evra ― napisao je pevač.

 


Međutim, njegova ispovest izazvala je podeljene komentare: dok ga neki osuđuju što tako ležerno govori da mu iz džepa ispada 100 evra, suma koja nije svima sitna i nevažna, drugi ističu da pevač nije imao nameru da se hvališe već da podeli poučnu priču iz sopstvenog iskustva.

 

„Da se zna ko prosi, a ko 100 evra nosi” jedan je od komentara koji je privukao najviše pažnje, a zanimljivo je da ima i onih koji sumnjaju da se sve odigralo baš tako.


„ Ali ti si visok, brat bratu, dva metra, kako je uspeo da te dohvati do ramena”, zapitala se jedna korisnica Tvitera, na šta joj je pevač odgovorio: „Rekao sam klinac, ne kepec”.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

On ne krije da je iznenađen time što ljudi misle da je izmislio ovu priču.


To što ne verujete i što vam je fascinantno da je dečak vratio 100 evra, govori samo da vi ne biste vratili 100 evra. A to što mislite da je priča izmišljena govori samo da ste profil ličnosti koji bi izmislio priču da bi nekog fascinirao ― zaključio je.

 

 

makonda-tracker