gledaćete ih na potpuno drugačiji način

SKANDALI KOJE SU POKUŠAVALI DA PRIKRIJU DECENIJAMA: Ovo su NAJMRAČNIJE TAJNE javnih ličnosti koje su šokirale svet!

2

Zvezde koje gledamo na filmskim platnima ili na malim ekranima gotovo uvek deluju savršeno – kao da nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, neke od njih su i više nego kontroverzne…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre ili kasnije sve se sazna! Za neke zvezde nikad nismo očekivali neke stvari – a ima ih „zanimljivih“: pijanstvo, krađa, pa čak i ubistvo!

 

Otkrićemo vam najmračnije tajne nekih poznatih i garantujemo da ćete neke od njih od sada gledati u drugom svetlu.

 

Riz Viterspun

 

Holivudska miljenica može biti i vrlo, hm, nazovimo to – nezgodna. Naime, postoji video u kojem mrtva pijana vređa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne?

 

foto: Profimedia


Kristen Stjuart

 

Kad je Kristen obeznanila u javnost ljubav prema kolegi glumcu Robertu Patinsonu, to je bila prava ljubavna senzacija. Međutim, sreća nije dugo trajala. Godine 2012. Kristen je završila na naslovnicama mnogih časopisa i portala nakon što je otkrivena njena afera s režiserom Rubertom Sandersom. Obe ljubavi su danas bivše.

 

foto: Profimedia

Dženifer Lorens

 

Glumica je trenutno jedna od najtraženijih i najomiljenijih holivudskih zvezda. Do 2014. godine važila je za pravu čistunicu – sve dok se (nakon hakerskog napada) nisu pojavile slike gole Dženifer na Internetu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Bar Refaeli

 

Ova prelepa manekenka ne voli da plaća porez. Zbog utaje poreza bila je uhapšena i provela je nekoliko sati u zatvoru. Klasični slučaj od „Good Girl gone bad“.

 

foto: Profimedia

Šarliz Teron

 

Teško je poverovati šta je sve sjajna glumica proživela u detinjstvu. Naime, njenog oca ubila je njena majka. To je učinila u samoobrani nakon što je ovaj došao pijan kući i uperio oružje u Šarliz. Bio je to događaj koji će glumicu pratiti celog života.

.

 

foto: Profimedia

Hale Beri

 

I ova glumica imala je teško detinjstvo. Godinama je morala da posmatra kako otac i majka zlostavljaju njenu sestru. Ni danas glumica ne želi otvoreno da govori o tim događajima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Ešton Kučer

 

On ima možda najmračniju tajnu od svih. Pre skoro 17 godina je njegova tadašnja partnerka hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubica je bio njen komšija, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala za sastanak sa Eštonom. Ubio ju je nožem. Nakon što je Ešton više puta zvonio, a ona nije otvarala, ugledao je kroz prozor krvave mrlje. Navodno je nazvao policiju tek sledećeg dana, jer je mislio da se radi o crnom vinu. Jedno vreme je i glumac bio osumnjičen za ubistvo. Međutim, pravi počinilac je uskoro uhapšen i danas sedi u zatvoru.

 

foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Paf Dedi

 

Pevačica i njen tadašnji partner uhapšeni su 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Od kud im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

 

foto: profimedia

Meg Rajan

 

Glumica je prevarila svog supruga Denisa Kvejda. I to ne s bilo kim – radilo se o, ni više ni manje, glumcu Raselu Krouu.

 

 

foto: Profimedia

Vudi Alen

 

Režiser i glumac bio je više od deset godina u braku s glumicom Mijom Farou. Veza je pukla kad je jednog dana glumica pronašla u kući fotografije njihove ćerke – gole! Navodno ju je Vudi zlostavljao. Do danas taj slučaj nije do kraja razjašnjen.

 

 

makonda-tracker