šta vi vidite ovde?

PROVELA JE 4 SATA KOD BREDLIJA, A ONDA SU SE PAPARACI ŠOKIRALI: Zbog ovih fotografija SVI pričaju o stomaku Irine Šajk!

0


Ruska lepotica rastala se prošle godine od glumca Bredlija Kupera i odnedavno je srećno zaljubljena, a šuška se da to nisu jedine novine u njenom životu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Irina Šajk jedna je od najpopularnijih žena na planeti i svakako najpoželjnijih, pa su mnogi bili su šoku kada su se proširile glasine da ju je bivši partner Bredli Kuper, s kojim ima ćerku Leu, prevario s Lejdi Gagom tokom snimanja filma "Zvezda je rođena".


Te glasine još uvek nisu potvrđene, ali jedno je sigurno — Irina i Bredli rastali su se ubrzo nakon što su se pojavile.

 

Irina je priznala da je život bez Bredlija za nju nešto novo, pokazala da je izašla nasmejana iz njihove ljubavne priče, a nedavno su je paparaci uhvatili s milionerom Vitom Šnabelom. Par je nerazdvojan i predstavnici medija često ih viđaju kako zajedno idu prema njegovom stanu, ali Irinine najnovije fotografije pokazuju da postoje mnoge stvari koje javnost ne zna.


Naime, paparaci su spazili Šajkovu kako napušta njujorški stan Bredlija Kupera, gde se navodno zadržala čak četiri sata!

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Manekenka je izašla u širokoj Barberi košulji i kratkom šortsu, a ova odevna kombinacija još je interesantantija zbog njene fotografije koja je nastala kasnije i koja navodno sugeriše da je — trudna!

 

Kako javljaju svetski mediji, Irina je juče viđena tokom šetnje u interesantnoj crnoj suknji u kojoj joj stomačić deluje veće nego inače, a u više navrata ga je prekrivala rukom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Da li je Irina samo nabacila koji kilogram viška ili je u drugom stanju, vreme će pokazati...

 

 

makonda-tracker