RUSKA KRALJICA

U ODEĆI ZA SVAKI DAN ZASENILA I NAJDOTERANIJE! Irina Šajk u NEOČEKIVANOJ kombinaciji ostavila Milano bez daha (FOTO)

0

Ruska manekenka izgleda kao milion dolara kada se pojavi u ultraseksepilnim haljinama, ali i kada odabere odevnu varijantu za koju bi se malo ko osmelio.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Irina Šajk trenutno uživa u čarima Evrope — nakon što je pokorila London i žurku nakod dodele nagrada BAFTA, došao je trenutak za uživanje u Nedelji mode u Milanu. Za promenu, čuvena Ruskinja ovog puta viđena je na pisti, a paparace je interesovalo kako će Irina izgledati pre nego što se prepusti rukama šminkera.

 

 

Manekenka je na modnu reviju brenda Missoni stigla u kombinaciji koju bi se malo ko osmelio da odabere za ovako glamurozan događaj — sve izgleda kao da je „za svaki dan“, a ipak daleko od toga da Šajkova nije izgledala lepo i da bilo šta može da joj se zameri!

 

Ključni komad ove kombinacije je dugački i strukirani kardigan s dugmićima i efektnom kragnom, koji je Irina spojila s helankama interesantnog dezena. Posebno je zanimljivo što Irina nije odabrala bež ili sive čizme koje bi se uklopile u ovaj autfit, već je monotoniju razbila tamnozelenim dubokim modelom, a tu je i interesantan izbor torbice.

 

Evo kako je to izgledalo.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nešto kasnije, Šajkova je prošetala pistom i, naravno, sve oduševila.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker