OVAKVU HALJINU JOŠ NISMO VIDELI

NIŠTA SEKSEPILNIJE U ŽIVOTU NIJE OBUKLA! Irina Šajk je za PRVI JAVNI SUSRET s Bredlijem spremila VRELI MODNI ZEMLJOTRES

1

Sedam meseci nakon što su se američki glumac i ruska manekenka rastali, oni su se našli na istom javnom događaju, a Irina je za tu priliku pripremila posebnu odevnu kombinaciju…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon dodele nagrada BAFTA u Londonu, slavna Ruskinja Irina Šajk uživala je u žurki koju su zajedno organizovali britanski Vogue i kompanija Tiffany & Co, a na istoj zabavi našao se i njen bivši partner Bredli Kuper!

 

Mediji javljaju da su manekenka i glumac na žurku stigli odvojeno i da ni u jednom trenutku nisu fotografisani zajedno, a u stranim medijima je vest da su se prvi put posle raskida sreli na nekom javnom mestu ostala u senci one o tome šta je Irina obukla.

 

Manekenka je na žurku stigla u bež kaputu s dvorednim kopčanjem i salonkama slične nijanse, a kad ga je skinula svi su ostali bez reči. Šajkova je, naime, odabrala toaletu kakvu još nismo videli! Reč je o tzv. goloj haljini, sastavljenoj od bodija s tek naznakom dekoltea i mreže ukrašene perlicama koja pada u vidu suknje.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Poznata Ruskinja dodala je tome dijamantsku ogrlicu i minđuše, prepoznatljivii osmeh i svoje beskrajno samopouzdanje, a mi možemo samo da zamislimo kako je ovaj prizor delovao na Bredlija Kupera... Sudeći po osmehu koji je imala kad je krenula kući, Irina Šajk se provela odlično!

 

 

makonda-tracker