NJENE REČI ĆE DOTAĆI MNOGE

"NAŽALOST, ČOVEK PRIŽELJKUJE, A BOG ODREĐUJE": Indira otvorila dušu i priznala - MAJČINSTVO je NAJVEĆA neostvarena želja

1

Pevačica kaže da joj je majčinstvo neostvarena želja, ali da ljubav nesebično deli sa nećacima, kućnim ljubimcima i suprugom.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Uvek nasmejana, pozitivna i duhovita, Indira Levak je bez skandala krčila put, a njenoj energiji mnogi se dive. Uz njene pesme se igra, zaljubljuje, a Indira je za Blic priznala da njen suprug Miroslav voli kada je ona provokativno obučena i kada joj iz publike dobacuju “vau”:

 

- Efekat „vau“ je vrlo poželjan. Čula sam da su mi žene dobacivale, ali i od muškaraca je lepo čuti. Hvala vam lepo što vaučete (smeh). Moj suprug je navikao da takve haljine nosim. S obzirom na to da puno treniram, radim na sebi, on mi kaže: “Daj, molim te, pokaži malo nožice, daj budi malo smelija”. A ja kako godine idu zakopčana sam do grla. I sada sam bila smelija i mužu sam ispunila želju - otkrila je Indira, a zatim priznala i da li poseduje fotografije koje ne bi volela da isplivaju u javnost:

 

- Malo sam po tom pitanju stidljiva. Jesam vatrena, strastvena žena, ali ne i kada je to u pitanju... Ne mislim da biste išta zanimiljivo našli i da uzmete moj telefon.

 

foto: Damir Dervišagić

Indira je ovom prilikom progovorila i o svojim željama, pa otkrila koja je to najveća koja je ostala neostvarena.

 

- Definitivno majčinstvo. Nažalost, čovek priželjkuje, Bog određuje. Nije se dogodilo, ali ja tu ljubav delim na sve strane i svojim nećakinjama, mojoj publici. Nažalost, nije se dogodilo, ali zato imam tri mačkice, dva psa, mačora, supruga, tako da to kompenzujem njima.

 

Mnoge se dame odlučuju na vantelesnu oplodnju, dok drugi supružnici na usvajanje, a ona po ovom pitanju ima jasan stav:

 

- O usvajanju sam definitnivno razmišljala i to je još uvek aktuelna tema između mene i supruga. To su za mene intimne stvari pa tako ne bih duboko išla i pričala o tome. Ali definitivno zašto da ne.

 

Pevačica se ovom prilikom prisetila kako je upoznala svog supruga Miroslava, priznajući da je ona bila ta koja je napravila prvi korak.

 

- Mi smo bili prijatelji pre nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jeste da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv. Hvala ti bože što sam ja napravila prvi korak. Sećam se da sam ga pozvala na more dok sam letovala u Šibeniku, rekla sam mu: ”Hajde, dođi da se malo družimo, da popijemo kaficu, popričamo”. A on je odugovlačio. Trebalo je da dođe u 12 po podne, a došao je u sedam naveče. Rekao mi je: “Šta ja sada da tamo radim. Ona je pevačica, mene je strah ako me budu paparaci slikali, šta da kažem”. Evo, ljubavi, ne brini se za paparace, sada si moj za ceo život (smeh). Dakle, žene su hrabre i treba da budu hrabre.

 

 

makonda-tracker