preteruje

IZGLADNJUJE SE PO 40 SATI KAKO BI ODRŽALA VITKU LINIJU: Pevačica na meti kritika zbog pogrešne slike koju šalje MLADIMA!

0

Želi da smanji nadutost i ubrza metabolizam 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska pevačica, Eli Golding, poznatija kao bivša devojka princa Harija, ne krije svoju „opsednutost“ vežbama i dobrim izgledom. Međutim, otkrivši da, kako bi očuvala liniju, zna postiti i po 40 sati, začudila je, ali i zabrinula brojne obožavaoce, prenosi „Mirror“.

 

Kako bi smanjila nadutost, gotovo dva dana konzumira samo vodu. Mnogi su joj zamerili da mladim devojkama šalje pogrešnu „sliku“ o tome da je izgladnjivanje poželjno, dok su joj drugi zabrinuto poručili da to ne radi, jer osim što je nezdravo, za time nema potrebe. Na brojne je komentare odgovorila i sama Eli, koja je rekla da sve to radi na siguran način i pod lekarskim nadzorom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

 

"Pazim šta radim, dan pre i dan nakon posta jedem nutritivno bogate namirnice. Prvi dan uzimam visoke količine elektrolita i puno tečnosti, uključujući i čaj i kafu." – rekla je pevačica.

 

"Post je zdrav i siguran ukoliko bolujete od dijabetesa ili drugih ozbiljnih zdravstvenih problema." - poručila je i dodala:

 

"Tokom vremena došla sam do toga da mogu 40 sati bez hrane." - zaključila je pevačica koja je svojevremeno priznala kako je bila zavisna o treniranju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

 

 

makonda-tracker