lepotom je očarala svet

BILA JE LEPŠA OD NAJLEPŠIH: Zbog najnovijih fotografija čuvene glumice svi se pitaju isto – ŠTA JOJ JE OVO TREBALO

1

U prvim godinama njene karijere, svet je bio očaran time koliko je jednostavna i obična, a koliko nestvarno lepa. Vreme je prolazilo, a ona je sve češće išla pod nož...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nije Lara Flin Bojl imala ni pune usne kao Anđelina Džoli, ni jagodice Skarlet Johanson, ni nos Adrijane Lime, ali njen sveukupan izgled činio ju je jednom od najlepših žena Holivuda. Izgledala je kao devojka koju možete sresti u prodavnici, u komšiluku, u parku, a ostavljala je snažan utisak. Tokom snimanja serije Tvin piks bila je u vezi s kolegom Kajlom Meklahanom, a potom je na njen šarm pao i Džek Nikolson, a svet joj se divio.

 

1 / 9 Foto: Profimedia


Ipak, u strahu da će njena lepota i mladost nestati, glumica je počela da posećuje estetskog hirurga, a u tome nije umela da pronađe meru. Godine su prolazile, a Lara Flin Bojl je od holivudske lepotice postala primer kako ne treba raditi na svom izgledu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Svaki put kada je paparaci uslikaju, svetski mediji danima se bave njenim izgledom, a hirurzi s kojima se novinari konsultuju smatraju da joj se lice izobličilo zbog preterane upotrebe botoksa, kao i da je operisala nos. Ona se u poslednje vreme ne pojavljuje često u javnosti, pa su njene najnovije fotografije stare čak godinu dana, kada je Lara uslikana dok je šetala psa.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker