skuplja hrabrost

IZVADILA JE SILIKONE, A SADA PLANIRA NOVI ZAHVAT: Cakana progovorila o operacijama, pa priznala šta sada želi da PROMENI

0

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana (62) nedavno je priznala da je izvadila silikonske implante, a sada je otkrila da planira da uradi još jednu korekciju na svome telu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Iako gazi polako gazi sedmu deceniju, Cakana izgleda odlično i ne zaostaje za mlađim koleginicama.

 

Priznaje da joj jedino smetaju bore na vratu i da bi sve dala da se reši tog problema koji su donele godine:

 

- Na licu nisam ništa radila, ali imam nameru. Neću raditi ništa spektakularno na sebi, rešila sam da nađem varijantu da malo sredim vrat. Ako takva korekcija postoji. Mnogo me nervira taj vrat. Samo je važno da nemam bolove, da me uspavaju. Može i macolom po glavi - rekla je Cakana kroz smeh.

 

Pevačica je pre nekoliko meseci otvoreno progovorila o silinkonskim implantima koje je izvadila iz grudi.

 

- Davno sam ih stavila i davno ih izvadila. To je bio jedan blentav trenutak u mom životu. Poželela sam da mi drugačije izgleda telo, pa sam napravila sebi medveđu uslugu. Nakon godinu i po dana rešila sam se silikona. Glupo mi je da pričam na ovu temu, ali kao devojka sam imala malo veće grudi i, kad sam ih ugradila, kao da sam stavila balone. Posle porođaja se promenilo telo i dobila sam želju da se promenim, kao što sam i dobila priliku. Na kraju sam shvatila da mi je to bilo nepotrebno jer i bez toga imam veće grudi, koje mi ponekad smetaju. Ma zgodna sam i bez silikona (smeh) - iskreno je ispričala Cakana tom prilikom za Kurir.

 

 

makonda-tracker