da li ste znali?

POKOJNI OTAC KIM KARDAŠIJAN BIO JE ZALJUBLJEN U ŽENU ELVISA PRISLIJA: Oženio je Kris Džener i tada kreću kontroverze!

0

Svet je brujao i o tome da on nije biološki otac Kloi Kardašijan

foto: Profimedia

"Prisila se jednom i potrudila da skuva nekakav ručak, napravila je špargle i pečenje. Ali nije bilo dovoljno dobro, onda se uvredila i podivljala i rekla mu da ona "nikada neće biti idealna jermenska ženica", otkrio je Džoni Migdal koji je bio veoma blizak sa Elvisovom suprugom.

 

A to što su bili svesni da se neće venčati, kao što je jasno, nije ih sprečavalo da se viđaju.

 

I sve dok Kardašijan definitivno nije odustao od nje i vratio se Kris, za koju je govorio da je infantilna za njega.

 

Čini se da u njihovom braku niko nije bio srećan. A Kris je imala jednu strast, kupovinu.

 

Nerazumno je trošila novac što je štedljivi Robert teško podnosio. Njen kaiš od 3, 000 dolara "progutao je sa teškom mukom".

 

I nije odustao od namere da od Kris napravi "savršenu domaćicu", pa joj je davao "knjige i snimke o uređenju kuće i pripremanju zabava".

 

Bračni par Kardašijan bili su različit po svim tačkama, pa i po veri. Robert je bio hrišćanin, imao je jednu Bibliju proed kreveta, jednu na radnom stolu i jednu u aktovci, a ona nije bila posebno religozna.

 

foto: PRofimedia

Centralni deo karijere Roberta Kardašijana bila je odbrana O Džej Simpsona optuženog da je ubio bivšu ženu sa kojom je imao dvoje dece i njegovog prijatelja.

 

Kardašijan i Simpson su bili porodični prijatelji i on ga je strastveno branio. Sa druge strane, Kris je veoma teško podnosila to što je njen muž branio "ubicu njene prijateljice".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker