„UPLAŠENA SAM“

TRAŽILA HITAN RAZVOD, SUD KAŽE – NE MOŽE! Glumica ispričala detalje dramatičnog rastanka od 17 godina starijeg bogataša

1

Američki mediji javili su juče da se lepa glumica, koju smo upoznali dok je još bila devojčica, razvodi od poznatog milionera, ali kraj njihove ljubavi protiče uz mnogo neprijatnosti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Meri Kejt Olsen (33) razvodi se od 17 godina starijeg supruga Olivijea Sarkozija (50), a više o tome čitajte OVDE.


Već juče mediji su javili da polubrat bivšef predsednika Francuske i lepa glumica neće proći „glatko“ kroz razvod, a sada prenose izjavu poznate glumice, u kojoj je, između ostalog, istakla da se plaši da će ostati bez ličnih predmeta, kao i detalje iz sudskih dokumenata.


Naime, Meri Kejt podnela je zahteva za „hitan razvod“, a sud u Njujorku odgovorio je se to neće desiti dok traje kriza zbog pandemije virusa korona. Kako sada pišu mediji, Olsenova je tražila razvod nakon što je njen suprug, inače uspešni bankar, otkazao zakup stana u Njujorku u kojem su živeli zajedno, „a nije joj to ni rekao“, pa će glumica biti izbačena iz stana. Navodno do ponedeljka, 18. maja, mora da napusti dom koji su delili.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Uplašena sam što moj muž pokušava da mi uskrati dom u kojem smo živeli i, ako uspe u tome, neću samo izgubiti dom već i lične stvari – istakla je Olsenova, koja je, sudeći prema sudskim dokumentima, tražila da se „Sarkozi pridržava predbračnog ugovora i dozvoli joj korišćenje doma u Hemptonsima i dva stana u Njujorku“.


U dokumentima stoji i da ona traži da joj (uskoro bivši) suprug plaća zdravstveno osiguranje.


Olsenova je medijima objasnila da „nije u mogućnosti da tokom mera zbog virusa korona iznajmi stan, niti da povrati svu svoju ličnu imovinu“, ali i da brine da će njen suprug objaviti detalje njihovog braka.

 

 

makonda-tracker