ne zna šta da radi

ZADAO JOJ JE ZAVRŠNI, VIŠE NEGO PODLI UDARAC: Glumica se HITNO razvodi od 17 godina starijeg bogataša, od bajke do UŽASA

0

Ružan kraj petogodišnjeg braka...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Meri Kejt Olsen razvodi se od 17 godina starijeg supruga, Olivijea Sarkozija, piše TMZ.

 

Naime, tinejdž zvezda i jedna od najpopularnijih bliznakinja svojevremeno već 5 godina je u braku sa francuskim bankarom i bratom bivšeg predsednika Nikole Sarkozija. Međutim, izgleda da je bajci došao kraj, jer glumica i dizajnerka traži hitan razvod!

 

Oni, navodno, ne žive zajedno već neko vreme, a Meri Kejt želi da prekine svaku vezu sa suprugom zbog njegovog poslednjeg poteza. Kako piše TMZ, Sarkozijevi advokati su dali Olsenovoj rok da se iseli i iznese sve svoje stvari do 18. maja iz njegovog stana u Njujorku. Meri Kejt tvrdi da je to nasilno izbacivanje jer nije ni znala šta se dešava, a tražila je da joj produži rok do 30. maja pandemije virusa korona, ali ostala je bez odgovora.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ipak, ona ne može da odnese svoje stvari do tog roka zbog tamošnjih propisanih mera o karantinu. Meri Kejt smatra da će zaštititi svoje stvari samo ako podnese papire za razvod, jer će to, navodno, pokrenuti naredbu suda da se on ne sme rešiti njenih stvari.

 

Njih dvoje nemaju dece. Vrednost Olivijeove imovine je procenjena na 60 miliona dolara, a imovina Olsenove se procenjuje na 500 miliona dolara, i to deli sa bliznakinjom Ešli

 

 

makonda-tracker