druga strana slave

ULOGA SAMANTE JU JE PROSLAVILA, ALI I DONELA MNOGO PATNJE: Priča slavne glumice mnogo je TUŽNIJA nego što izgleda!

0

Iako ju je uloga u čuvenoj seriji "Seks i grad" proslavila, slavnoj glumici donela je i mnogo patnje

foto: Profimedia

Ironija je bila u tome što su se mediji u tom periodu više fokusirali na svađu između Kim Katral i Sare Džesike Parker, nego na smrt njenog brata.

 

Tada je Kim Katral na poruku saučešća od Sare Džesike Parker, odgovorila sa rečima: "Ti nisi moja porodica. Ti nisi moj prijatelj. Pišem ti poslednji put da ti kažem da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju u korist sebe i potrebe da se prikažeš kao "dobra devojka""!!!

 

Nakon što je utvrđeno da je Kristofer izvršio samoubistvo, Kim je skupila snage i rešila da javno progovori o ovoj tragediji.

 

- Niko vas za tako nešto ne može pripremiti. Kristofer je patio od depresije, ali depresija je neobična stvar i po nekada ju je nemoguće otkriti pogotovo ako to osoba ne želi. I tako nisam znala. Mi (njegova porodica) nismo znali. A kada izgubite nekoga, kada se vaš neko ubije, uvek postoji pitanje: "Da sam samo mogla...Da sam znala...da sam..." i to vas proganja. I morate da naučite da živite sa tim beskrajnim pitanjem, beskrajnom krivicom, beskrajnom frustracijom svaki dan, jer ste u novoj stvarnosti i ne možete učiniti ništa da to promenite - ispričala je Kim u potresnoj ispovesti, a zatim progovorila o još jednoj tragediji koja ju je zadesila nekoliko godina ranije.

 

- Izgubila sam oca (2012. godine) od Alchajmerove bolesti. Za to sam bila pripremljena, patio je užasno i smrt ga je oslobodila. Mislila sam da će sve biti u redu, ali emocionalno nisam uopšte bila spremna. To me je devastiralo i dovelo do godina nesanice, do doktora i na kraju sam morala da se povučem iz pozorišta. I onda se desi ovo... Izgubiti oca i brata pre vremena, dvoje ljudi koji su tebi značili sve....i da znaš kako ih nikad više nećeš videti, nikad više nećeš čuti njihov glas...

 

- U meni je bunar tuge. Nisam više ona žena koju ste upoznali pre par godina. To sam bila ja pre nego što se desilo nešto strašno, a ovo sam ja posle. Nikad više neću biti ista - priznaje glumica.

 

 

makonda-tracker