druga strana slave

ULOGA SAMANTE JU JE PROSLAVILA, ALI I DONELA MNOGO PATNJE: Priča slavne glumice mnogo je TUŽNIJA nego što izgleda!

0

Iako ju je uloga u čuvenoj seriji "Seks i grad" proslavila, slavnoj glumici donela je i mnogo patnje

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Kim Katral proslavila se ulogom Samante Džouns u kultnoj seriji "Seks i grad".

 

Šarmantna Kim je ovom ulogom obarala je predrasude, učila je žene širom sveta o njihovoj seksualnosti, a za nju je to bila uloga karijere.

 

Međutim, iako se činilo da je za nju "Seks i grad" serija života koja joj je donela izuzetan uspeh u karijeri, istina je bila nešto drugačija.

 

Naime, iako sa je koleginicom Sarom Džesikom Parker, koja tumači lik Keri Bredšo, u seriji najbolja prijateljica, u stvarnom životu zapravo se nikad nije slagala, a kako strani mediji prenose, njih dve sve do danas nisu izgladile odnose.

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Za razliku od lika koji je u seriji tumačila i sa kojim su je mnogi poistovećivali, Kim je otkrila da privatno zapravo nije nikakav "stručnjak za seks". Za razliku od lika Samante Džouns, Kim je privatno izuzetno povučena i tiha, a tvrdi da je najbolje seksualno iskustvo doživela sa muškarcem koji je umeo da je - sluša.


Ipak, najteže što joj se desilo bila je smrt njenog mlađeg brata Kristofera, koji je iznenada preminuo u februaru 2018. u 55. godini, nakon što je nestao iz kuće u Kanadi, u kojoj je živeo sa suprugom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker