biće kažnjena

GLUMICI PRETI KAZNA ZATVORA OD ČAK 20 GODINA ZBOG SKANDALA O KOME AMERIKA BRUJI: Stidim se jer sam prouzrokovala bol ćerki, porodici...

0

Sve je priznala, izrazila pokajanje i izvinila se mnogima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Felisiti Hafman, koja se proslavila ulogom Linet Skavo u popularnoj seriji "Očajne domaćice" priznala je krivicu za umešanost u skandal s plaćanjem mita za upis svoje dece na fakultet, inače najvećeg takvog skandala u američkoj istoriji.

 

Zbog toga joj preti kazna zatvora u trajanju od čak 20 godina!

 

Felisiti je samo jedna od ukupno 50 osoba protiv kojih su podignute optužnice, među kojima su dobrostojeći roditelji i sportski treneri. S obzirom na to da je priznala krivicu, tužioci će predložiti manju kaznu, pa tako postoji mogućnost da će dobiti godinu dana uslovne kazne i novčanu kaznu od 20 hiljada dolara.

 

"U potpunosti prihvatam svoju krivicu i s dubokim žaljenjem i sramom zbog onoga što sam učinila, prihvatam punu odgovornost za svoje postupke. Sramim se boli koju sam prouzrokovala svojoj kćeri, porodici, prijateljima, kolegama i obrazovnoj zajednici. Želim se izviniti svima, a posebno učenicima koji svaki dan naporno rade kako bi se upisali na fakultete i njihovim roditeljima koji uz ogromne žrtve daju iskrenu podršku svojoj deci", stoji u službenoj glumičinoj izjavi.

 

 

makonda-tracker