potpuno prirodna

PROSLAVILA 55. ROĐENDAN, PA OBJAVILA FOTOGRAFIJU U BIKINIJU! Glumica bez ustručavanja pokazala svoje TELO u kupaćem kostimu, ali i lice bez TRUNKE ŠMINKE!

0

Ona je nakon brojnih čestitki i pohvala za vitku liniju, objavila fotografije u bikiniju, na kojima nema ni trunku šminke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Teri Hačer, najpoznatija po ulozi Suzan u seriji 'Očajne domaćice', prošle nedelje je proslavila 55. rođendan.

 

Ona je nakon brojnih čestitki i pohvala za vitku liniju, objavila fotografije u bikiniju, na kojima nema ni trunku šminke.

 

- Objavila sam tu fotografiju jer je za mene to što sam u tom telu 55-godišnjakinje oslobađajuće. Napokon sam shvatila kako da se osećam lepo u svojoj koži, možda ne baš svaki dan, ali dovoljno često - rekla je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher) on

Tvrdi da je sada zadovoljna sobom, ali da joj je trebalo vremena da 'posloži' neke stvari.

 

- Imam dovoljno godina da uviđam čudo života i uživam u toj spoznaji. Možete istovremeno biti ranjivi i jaki, možete oprostiti sebi i drugima - dodala je Hačer.
 

Inače, glumica je u jednom trenutku izdala svoj petosobni stan, a ona je na plaži Malibua viđena u starinskom zelenom kombiju. Upravo tamo je snimljena kako ispred tog vozila kuva čaj i čita knjige za samopomoć. Često je i davala hranu beskućnicima. Neki su počeli da spekulišu kako je na rubu siromaštva i blizu da i ona sama postane beskućnik.

 

- Nisam ostala bez novca, odlično raspolažem s njim. I ne živim u kombiju - rekla je glumica tada, ali nije želela da objašnjava zbog čega živi u kombiju.

 

 

makonda-tracker