OVAKVA PODRŠKA JE PO NJEGOVOJ MERI

„SADA KORONAVIRUS IMA NEKO KOGA SVI VOLIMO“: Svet u šoku zbog vesti o Tomu Henksu i njegovoj supruzi

1

Nakon što je poznati glumac saopštio javnosti da je njegovoj supruzi Riti Vilson i njemu potvrđen koronavirus, ljudi širom planete šalju mu reči podrške

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok iz minuta u minut čitamo vesti o koronavirusu, stiže jedna vest koja je jutros mnoge potresla — dvostruki dobitnik Oskara i čovek za kog mnogi imaju običaj da kažu da je svačiji omiljeni glumac zaražen je, kao i njegova supruga i koleginica Rita Vilson.

 

Zvanični protokoli moraju da se poštuju. Mi Henksovi ćemo biti testirani i na posmatranju i u izolaciji koliko god je potrebno. Idemo dan po dan, je l‘ tako? Čuvajte se — poručio je glumac svojim fanovima na Instagramu.

 

Društvene mreže usijale su se od komentara i reči podrške slavnom paru, a mnogi na šaljiv način pokušavaju da razgale Henksove u ovom nimalo prijatnom trenutku.

 

Ako spasavanje Toma Henksa nije dovoljna motivacija da se pronađe vakcija, osuđeni smo na propast — našalio se pisac i komičar Nik Džek Papas, a Džon Rajzinger je nastavio u sličnom tonu:

 

Tom Henks je preživeo kvar rezervoara za kiseonik u svemiru, to što je bio zaglavljen na aerodromu devet meseci tokom puča i što mu je jato ptica uništilo motore aviona na 850 metara visine. Srediće on ovo.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Novinarka En Kari poslala je pozdrav glumačkom paru i istakla:

 

Okej, sada svi imamo nekoga koga volimo i kome je dijagnostikovan koronavirus.

 

 

makonda-tracker