(ne)istina?

NAJUŽASNIJE PORUKE I PRETNJE OD KOJIH ĆETE SE NAJEŽITI: Isplivali JEZIVI detalji u suđenju glumca i njegove bivše

0

Na videlo su izašle navodne SMS poruke, a njihovi detalji su strašni.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumac Džoni Dep tužio je britanski tabloid The Sun zbog napisanog članka gde se navodi da je on bio nasilan prema bivšoj supruzi Amber Herd. Kako piše Dejli mejl, na videlo su izašle SMS poruke u kojima je Dep, navodno, pisao da bi "utopio, zapalio svoju ženu i imao seksualni odnos sa njenim lešom"! Kako se navodi, na ročištu je otkriveno da je preko 70 000 poruka "slučajno" pustio Depov advokatski tim.

 

Advokatski tim medija The Sun tvrdi da ove poruke mogu i te kako naštetiti Depu. Navodi se i da je među porukama jedna koju je Dep slao glumcu Polu Betaniju, a koja glasi: Spalimo Amber.

 

foto: Profimedia

"Ona vređa sve koji joj se približe, ali ja ne želim da svoj bes ispoljavam na osobi koju volim. Nisam taj tip čoveka", tvrdi u jednoj od poruka Dep.

 

Njegov advokat tvrdi da su ove poruke važne jer pokazuju da Dep nije bio pod uticajem alkohola u vreme napada za koji ga Amber Herd optužuje, dok ona ističe da je bio pijan. U tim porukama koje su isplivale ima mnogo detalja o situacija za koje Amber tvrdi da ju je tad Dep tukao, vređao, hteo da se reši zavinsnosti... Međutim, advokati tvrde da nema dokaza da je bio nasilan, dok su svedoci istakli da Dep nikad nije udario svoju suprugu.

 

 

makonda-tracker